Η Σιμόνα Χάλεπ είναι από τις “τυχερές” τενίστριες που έχουν στρατοπεδεύσει στην Αδελαϊδα και προετοιμάζεται, σε πολύ καλές συνθήκες, για την έναρξη της σεζόν 2021!

Η φιναλίστ του ΑΟ το 2018 και κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων προπονήθηκε μαζί με τη συμπατριώτισσα Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων στην Αδελαϊδα ευρισκόμενη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την έναρξη της χρονιάς!

 

Μόνος στόχος της Χάλεπ είναι η κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στη Μελβούρνη που θα σημάνει και το τρίτο της συνολικά Major αν και ο ανταγωνισμός θα είναι, όπως πάντα, αδυσώπητος σε ένα από τα πιο απρόβλεπτα Slam των τελευταίων ετών.

Τυχερές και οι καλές φίλες Ντόνα Βέκιτς και Άλια Τομλιάνοβιτς που προπονούνται κανονικά στη Μελβούρνη όπως και οι Ίγκα Σβίατεκ και Ελίνα Σβιτολίνα που προπονήθηκαν επίσης παρέα.

 

Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΚουράστηκε ήδη ο Περ από την καραντίνα
Next articleΈχασε τη μάχη με το ΑΟ ο Μάρεϊ