Ο Φάμπιο Φονίνι μίλησε αμέσως μετά τη νίκη του επί του Άντι Μάρεϊ στη Σαγκάη, για την μεταξύ τους κόντρα εντός του court…


 

Έκπληκτος έμεινε από την αντίδραση του Βρετανού στη μεταξύ τους λογομαχία, ο Φάμπιο Φονίνι.

Ο Ιταλός μίλησε αμέσως μετά τη νίκη του επί του Sir Andy, για όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους στο 5-5 του 3ου σετ, τονίζοντας, πως δεν περίμενε ότι θα αντιμετώπιζε τόσο σοβαρά την υπόθεση ο Άντι.

“Όταν του είπα, κοίταζε με στα μάτια, προσπαθούσα να είμαι αστείος. Στο μυαλό μου ήμουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πήρε τόσο σοβαρά”, επεσήμανε ο Φονίνι.

Ο Μάρεϊ, πάντως, μόνο αστεία δεν εξέλαβε το unfair play του Ιταλού και τις ειρωνείες του, μετά από τρεις ώρες αγώνα, με τους σφυγμούς στα κόκκινα και την τεστοστερόνη να ξεχειλίζει.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, όπου μεταξύ άλλων, είπε: “Εγώ, πάντως, δεν γέλασα με τα αστειάκια του”.

Από ότι φάνηκε και από τις ατάκες του, ο Φονίνι δεν παραδέχθηκε μετά το ματς το λάθος του και ακόμη θεωρεί πως δεν έκανε κάτι μεμπτό. Σίγουρα, η συμπεριφορά του κρίνεται αντιεπαγγελματική και το επόμενο ματς μεταξύ των δυο θα έχει… πολύ ψωμί.

 

Δημήτρης Χαλιάπας