Ράφαελ Ναδάλ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, θα τεθούν αντιμέτωποι στις αρχές του Μαρτίου, σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα…


 

Τόπος: Ατλάντα, ΗΠΑ

Ημερομηνία: 2 Μαρτίου 2020

Ράφα Ναδάλ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ “έκλεισαν” ένα σπουδαίο φιλικό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με σκοπό την ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων της Ατλάντα, που βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Με πρωτοβουλία του Τρεβόρ Σκοτ, του ιδρυτή της εταιρείας Premier Live, η οποία οργανώνει το event, οι δυο κορυφαίου επιπέδου τενίστες, θα “μονομαχήσουν” με στόχο να νικήσουν την πείνα, την εγκατάλειψη, τον πόνο και την στενοχώρια.

Κάθε θεατής που θέλει να παραβρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα από τις θέσεις VIP, καλείται να πληρώσει το ποσό των 7.000 ευρώ. Φυσικά, έχει οριστεί πολύ χαμηλότερη γενική είσοδος για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου.

Αυτά τα χρήματα, θα πάνε στην Rafa Nadal Foundation κι από εκεί, θα μοιραστούν σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της περιοχής, ώστε να συνεχίσουν τα έργα και τις δράσεις τους.

 

Δημήτρης Χαλιάπας