Ο Αθλητικός Ομίλος Τένις “South Spinners Tennis Club” διοργανώνει ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στο Χαμόγελο Του Παιδιού.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια. Οι κύριοι αγώνες του ταμπλό έχουν ήδη ξεκινήσει στα γήπεδα της Ηλιούπολης (από τις 03/06) και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά θα γίνει στο ΟΑΚΑ στο κεντρικό γήπεδο τένις στις 26/06.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε τη σημαντικη βοήθεια της διοίκησης της εταιρείας ΣΤΑΔΙΟ 2020, η οποία μας παραχώρησε το κεντρικό court του Ολυπιακού Σταδίου. Στο ίδιο court, εκτός από τον τελικό, θα πραγματοποιηθεί και αγώνας επίδειξης με επίλεκτους παίκτες του South Spinners και VIP παίκτες ερασιτέχνες τένις (δημοσιογράφους, ηθοποιούς κτλ). Τα ονόματα των VIP παικτών θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο σε συνεντευξη τύπου η οποία θα πργματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.

Στόχος του τουρνουά είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τους σκοπούς του Χαμόγελου. Τα έσοδα θα συγκεντρωθούν από τις εξής δράσεις:

• Κόστος συμμετοχής των παικτών του τουρνουά
• Κουμπαράδες με το σήμα του Χαμόγελου Του Παιδιού στις θύρες του κεντρικού court στο ΟΑΚΑ
• Αριθμός Φιλάθλων που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ εκείνη την ημέρα
• Χορηγοί

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε!!!

Video highlights