Ο Νταβίντ Φερέρ δίνει το σωστό “σύνθημα” να χαρούμε τους Big3 όσο συνεχίζουν ακόμα να μας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές!


 

Ήταν ένας από τους κορυφαίους τενίστες που εγκατέλειψαν το άθλημα το 2019.

Ο τεράστιος Νταβίντ Φερέρ απολαμβάνει πλέον τους πρώτους μήνες της “συνταξιοδότησης” του γνωρίζοντας φυσικά ότι τα έδωσε όλα στην πιο “δυνατή” περίοδο της ιστορίας του αθλήματος.

Που συνέπεσε φυσικά με την παρουσία των Big3 που, μπορεί να του στέρησαν πολλούς τίτλους, ωστόσο, ο 37χρονος Ισπανός τρέφει μόνο σεβασμό για αυτούς.

Και μας καλεί να τους χαρούμε όσο περισσότερο γίνεται κάνοντας ειδική μνεία στον καλό του φίλο Ράφα Ναδάλ από τον οποίο έχει μείνει άφωνος!

“Ο Ράφα είναι απίστευτος. Το να τερματίσει τη σεζόν, στα 33 του, στο Νο1 παίζοντας απίστευτο τένις και δίχως να χάσει ούτε ματς στο Davis Cup ήταν το κάτι άλλο. Αυτή ήταν ίσως η καλύτερη σεζόν της καριέρας του! Το τρομερό με αυτόν είναι ότι ακόμα βελτιώνεται! Είναι υπεράνθρωπος!” ανέφερε ο Φερού.

“Αλλά και οι Ρότζερ, Νόβακ είναι ξεχωριστές περιπτώσεις. Θα πρέπει να τους χαρούμε όσο μπορούμε περισσότερο γιατί δεν θα βγουν άλλοι σαν αυτούς. Είμαι χαρούμενος που όλοι τους παίζουν ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο” κατέληξε ο “μικρός γίγαντας”.

 

Κώστας Αϊτάκης