Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νοτιοαφρικανός κωμικός Τρέβορ Νόα απόλαυσαν το «ταξίδι μίας ζωής» γυρίζοντας την Ελβετία σε ένα νέο διαφημιστικό για τις ομορφιές της χώρας.

Το φιλμ, με τίτλο “Το μεγάλο σιδηροδρομικό ταξίδι της Ελβετίας: Το ταξίδι μίας ζωής”, παρουσιάστηκε από το γραφείο Τουρισμού της Ελβετίας σε μία προσπάθεια να διαφημίσει τα κάλλη της αλπικής χώρας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαφημιστικό μέσα σε ένα…διαφημιστικό πηγαίνοντας τους θεατές σε ένα ταξίδι με τους δύο πρωταγωνιστές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο τους επιβιβάζονται σε λάθος τρένο προς το Ιντερλάκεν ενώ ετοιμάζονται να γυρίσουν το διαφημιστικό και δεν προλαβαίνουν να αποβιβαστούν έγκαιρα. Πέρα από αυτό έχουν ξεχάσει  κινητά και πορτοφόλια και δέχονται την πολύτιμη βοήθεια ενός φιλικού συνεπιβάτη.

Σε ένα ταξίδι γεμάτο κωμικά λάθη ο Ελβετός θρύλος του τένις και ο γνωστός διασκεδαστής καταλήγουν να απολαμβάνουν το ταξίδι με το τρένο στα όμορφα τοπία της Ελβετίας. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Φέντερερ και τον Νόα να ξεφεύγουν από το κινηματογραφικό συνεργείο σε μία προσπάθεια να επιβιβαστούν σε ένα διαφορετικό τρένο προς τη Λουκέρνη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κάτοχος 20 τίτλων σε Grand Slam διαφημίζει τις ομορφιές και τις ευκαιρίες για τουρισμό στην Ελβετία καθώς κάτι αντίστοιχο είχε κάνει με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 2021 και την Αν Χαθαγουέι το 2022.

Video highlights
Previous articleWimbledon: Κανονικά Ρώσοι και Λευκορώσοι – Οι όροι της άρσης
Next articleΛάρνακα: Τίτλος για Μεσσή σε τελικό θρίλερ