Ο Ρότζερ Φέντερερ βλέπει στο πρόσωπο του ανερχόμενου Ζοάο Φονσέκα ένα από τα πιο λαμπρά projects της νέας γενιάς, φτάνοντας μάλιστα να τον συγκρίνει με τον Γιάνικ Σίνερ.

Σε εκτενές αφιέρωμα της L’Equipe για τον νεαρό Βραζιλιάνο, ο Ελβετός θρύλος εξήγησε πού εντοπίζει το πραγματικό όριο – αλλά και το ταβάνι – του παιχνιδιού του.

Η σύγκριση με τον Σίνερ

«Ο Ζοάο είναι λίγο σαν τον Σίνερ: πρέπει να μάθει πότε να χρησιμοποιεί όλη τη δύναμή του και πότε να συγκρατεί τις επιθέσεις του», ανέφερε ο Φέντερερ.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Όταν βρει τη λύση, δεν θα υπάρχουν όρια».

Η τοποθέτηση του 20 φορές πρωταθλητή Grand Slam επιβεβαιώνει το τεράστιο hype που συνοδεύει τον Φονσέκα, έναν παίκτη που ήδη πολλοί στο Tour θεωρούν μελλοντικό πρωταγωνιστή.

Joao Fonseca and Roger Federer pose for a photo in San Francisco on Tuesday ahead of the start of the Laver Cup.

Video highlights
Previous articleΝέο Δελχί: Μεγάλη πρόκριση με ανατροπή για Σακελλαρίδη (vid)
Next articleΝτόχα: Ο Ρούμπλεφ σταμάτησε την πορεία του Τσιτσιπά (vids)