Με συνταγή…Μαδρίτης και δίχως να έχει την πίεση του αποτελέσματος, ο Ρότζερ Φέντερερ μπαίνει την Τετάρτη στη μάχη του Masters της Ρώμης!


Σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, ο Ρότζερ Φέντερερ έχει πλέον την πολυτέλεια να παίζει όποτε και όπου θέλει!

Ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά προετοιμασίας πριν το Ρολάν Γκαρός, τη Μαδρίτη, η ήττα με τα χαμένα match points από τον Τιμ “πείσμωσε” τον “Βασιλιά” να παίξει και αυτήν την εβδομάδα στο τρίτο χωμάτινο Masters της σεζόν στη Ρώμη!

Αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε στην “Αιώνια Πόλη” για να κερδίσει τον τίτλο!

“Κάθε αποτέλεσμα είναι καλό αποτέλεσμα στην παρούσα φάση. Δεν έχω έρθει εδώ για να κερδίσω ένα τουρνουά που δεν έχω κερδίσει ποτέ. Αν σκεφτόμουν έτσι, θα έπαιζα και στο Μόντε Κάρλο και σε όλα τα τουρνουά που δεν κέρδισα ποτέ!” ανέφερε ο Φεντ.

“Ήρθα για να πάρω κάποιες πληροφορίες για το παιχνίδι μου ενόψει του Ρολάν Γκαρός αλλά κυρίως για να χαρώ την πόλη, τους φίλους του τένις εδώ, τις βόλτες και τη ζωή εδώ! Είναι ίσως η αγαπημένη μου πόλη στον κόσμο εκτός Ελβετίας! Φυσικά, μία πορεία μέχρι τα τελευταία στάδια του τουρνουά θα είναι πολύ ενθαρρυντική για μένα!” κατέληξε ο “Βασιλιάς” που ξεκινά την πορεία του στη Ρώμη κόντρα στον σπεσιαλίστα στο χώμα Ζοάο Σόουζα.

 

Κώστας Αϊτάκης