Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις του στο Laver Cup 2019 που θα διεξαχθεί στη Γενεύη


 

Είναι επίσημο! Εφόσον όλα πάνε καλά και ο Ράφαελ Ναδάλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, οι δύο “αιώνιοι” αντίζηλοι θα βρεθούν και πάλι μαζί, εκπροσωπώντας την ίδια ομάδα και πανηγυρίζοντας μαζί τις νίκες της Team Europe.

Η 3η έκδοση του Laver Cup θα φιλοξενηθεί στη Γενεύη 20-22 Σεπτεμβρίου 2019 και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη συμμετοχή του 32χρονου Ισπανού ο οποίος επιστρέφει στη διοργάνωση, μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο τουρνουά του 2017.

Η ομάδα της Ευρώπης κρατάει τα σκήπτρα της διοργάνωσης, μέχρι στιγμής και ο Captain Μπιορν Μποργκ δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος με τη συνύπαρξη Φέντερερ-Ναδάλ στην ομάδα.

“Σαν προπονητής δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο από αυτό, να έχω τον Ρότζερ και τον Ράφα στην ομάδα. Η συνύπαρξή τους είναι κάτι το μοναδικό για το άθλημα και σίγουρα μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε το τουρνουά για 3η συνεχόμενη χρονιά” είπε ο Μποργκ.

To πρώτο Laver Cup πραγματοποιήθηκε στην Τσεχία (Πράγα) ενώ πρόσφατα είχαμε την συνύπαρξη Φέντερερ-Τζόκοβιτς στο Σικάγο.

“Όταν προετοιμαζόμασταν για το πρώτο τουρνουά στην Πράγα, ξέραμε ότι θα είναι πολύ ξεχωριστό να δούμε στην ίδια ομάδα τους Φέντερερ και Ναδάλ, να συνεργάζονται, να κοουτσάρουν ο ένας τον άλλον και να πανηγυρίζουν μαζί. Και στο Σικάγο είδαμε πόσο σημαντικό είναι το τουρνουά για τους παίκτες. Ανυπομονώ για το επόμενο στη Γενεύη και να δούμε αν θα μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας” πρόσθεσε ο θρυλικός Σουηδός.