Λυδία Παναγιωτίδου και Χαρίκλεια Ζήνα θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο μονό των κοριτσιών στο διεθνές τουρνουά U16, Exalco Cup, που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες (5-11/5) στις εγκαταστάσεις του Tennis Icon της Λάρισας.
Στα ημιτελικά της Παρασκευής (9/5) η Νο1 του ταμπλό, Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε την Νο8 του ταμπλό Έλενα Τσεκούρα με 6-2, 6-1 και εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου (10/5) εκεί όπου θα παίξει με την Νο2 του ταμπλό Χαρίκλεια Ζήνα που με τη σειρά της επικράτησε της Αγγελίνας Γκλαβά με 7-6, 6-3.
Η Παναγιωτίδου πήρε μάλιστα διπλή πρόκριση, καθώς μαζί με την Βάλια Βολονάκη νίκησαν στον ημιτελικό του διπλού τις Αναστασία Χριστοφορίδου και Ζήνα με 4-6, 6-4, 11-9, με τις Νο2 του ταμπλό να παίζουν στον τελικό κόντρα στις Νο1 του ταμπλό, Αγγελίνα Γκλαβά και Στέλλα Νούτσου, οι οποίες κέρδισαν τις Ζωή Κεφαλά και Έλενα Τσεκούρα με 6-3, 6-3.
Στα προημιτελικά των αγοριών ο Αλέξανδρος Νούλας επικράτησε του Σκοπιανού και Νο7 του ταμπλό Αλεξάνταρ Γκρούγιτς με 6-2, 6-3, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον ημιτελικό. Εκεί ο Νο4 του ταμπλό θα παίξει απέναντι στον Ιταλό Ντιέγκο Μασέρα που με τη σειρά του κέρδισε τον Γιάννη Μοτσάκο με 6-2, 6-4.
Στα προημιτελικά της Παρασκευής αγωνίστηκε και ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος αν και είχε δύσκολο έργο κόντρα στον Βούλγαρο και Νο1 του ταμπλό, Γκεόργκι Γκεοργκίεφ, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά την ήττα με 6-2, 6-4, μένοντας εκτός 4άδας.
Στο διπλό των αγοριών οι Ορέστης Γιαννόπουλος και Αλέξανδρος Νούλας μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισαν στα ημιτελικά τους Νο1 του ταμπλό Αλεκσάνταρ Γκρούγιτς και Γιάννη Μοτσάκο με 6-2, 6-1 κατακτώντας το τίτλο, καθώς οι Κωνσταντίνος Καλπαξίδης και Κωνσταντίνος Λαμπράκης αποσύρθηκαν από τον τελικό, μετά τη νίκη τους στα ημιτελικά κόντρα στους Κωνσταντίνο Δημητρίου Ζωτό και Θάνο Χαιρόπουλο με 6-4, 6-4.
BOYS SINGLES DRAW | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES