Στην Ιταλία βρίσκονται οι αποστολές των Εθνικών ομάδων αγοριών και κοριτσιών της U16 κατηγορίας, προκειμένου να διεκδικήσουν τις προκρίσεις τους στις τελικές φάσεις των Πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Summer Cups U16/U18, το επόμενο τριήμερο (2-4/8).

Η Εθνική ομάδα των αγοριών U16 αποτελείται από τους Ανδρέα Μεσσή, Στέφανο Πουρναρόπουλο και Γιάννη Σακκά, ενώ ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Δημήτρης Μίζιος. Θα παίξουν στο τουρνουά της Zone C στη Νότια Ιταλία, και θα αντιμετωπίσουν την Φινλανδία, τη Γαλλία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Σλοβενία.

Όσον αφορά την αντίστοιχη ομάδα των κοριτσιών, αλλά στην κατηγορία των U18, αυτή αποτελείται από τις Άρτεμις Ασλανισβίλι, Νικολέτα Παρετζόγλου και Μαρίζα Τσιρώνη. Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Μιχάλης Αδαλόγλου. Η “γαλανόλευκη” θα βρει μπροστά της το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Σλοβενία και την Ισπανία.

Τέλος, στο Βισύ της Γαλλίας θα αγωνιστεί η Εθνική αγοριών U18, που αποτελείται από τους Ανδρέα Λοϊζά, Χρήστο Γκλαβά και Βλαντιμίρ Χόλμπαν, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Ηλίας Γιαννακάκης.

Video highlights
Previous articleΔε θα παίξει σε Τορόντο και Σινσινάτι ο Μπούστα
Next articleΟύτε στο Τορόντο ο Κύργιος – Η σπόντα για τον Μπούστα