Οι Σιμόνα Χάλεπ και Ντάρεν Κέιχιλ είναι πολύ πιθανόν να συνεργαστούν και πάλι στο άμεσο μέλλον!


Οι παλιές…αγάπες δεν ξεχνιούνται και είναι γνωστό σε όλους πόσο καλή σχέση ανέπτυξαν μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους οι Σιμόνα Χάλεπ και Ντάρεν Κέιχιλ.

Μαζί κατέκτησαν το περσινό Ρολάν Γκαρός, μαζί η Ρουμάνα τενίστρια έφτασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έπαιξε το καλύτερο τένις της ζωής της.

Ο Αυστραλός coach αποφάσισε να κάνει ένα break από την προπονητική στο τουρ και να μείνει περισσότερο με την οικογένειά του, ωστόσο, η στιγμή που θα ασχοληθεί και πάλι με τον coaching δεν αργεί.

“Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ήθελε να κάνει διάλειμμα έναν χρόνο, να μείνει περισσότερο με την οικογένεια του και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα είμαι η πρώτη που θα τηλεφωνήσει για να με ρωτήσει αν τον θέλω!” ανέφερε η Χάλεπ για να έρθει η πλήρης επιβεβαίωση διά στόματος Κέιχιλ.

“Δεν ξέρω ακόμα πότε θα επιστρέψω, δεν ξέρω καν αν θα γίνει μέσα στη χρονιά αλλά η Σιμόνα είναι η πρώτη στην οποία θα απευθυνθώ. Ελπίζω να με δεχτεί και πάλι πίσω! Εξαρτάται από την αγωνιστική κατάσταση που θα βρίσκεται” σχολίασε ο Κέιχιλ.

Η λογική λέει όταν θα τους δούμε ξανά μαζί αν όχι φέτος, από την επόμενη σεζόν.

 

Κώστας Αϊτάκης