Ο θείος του τενίστα-θρύλου που ακούει στο όνομα Ραφαέλ Ναδάλ, Τόνι Ναδάλ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρώτο τενιστικό κέντρο που έχει δημιουργήσει ο ανιψιός του εκτός Ισπανίας, και δεν είναι άλλο από το Rafael Nadal Tennis Center στο Sani resort της Χαλκιδικής!


Οι εγκαταστάσεις μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και οι έμπειροι προπονητές προσφέρουν εκτενή εκπαίδευση σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις μεθόδους προπόνησης υπό την αιγίδα της Movistar που διαμόρφωσε και χρησιμοποιεί η Ακαδημία στη Μαγιόρκα και φυσικά ο ίδιος ο Rafa Nadal.

Μιλώντας για το Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort, ο Toni Nadal θείος και προπονητής του Rafa Nadal αναφέρει: «Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος για το υψηλό επίπεδο της Ακαδημίας στο Sani Resort. Οι ομάδες μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για να μεταλαμπαδεύσουμε τη σωστή γνώση, την άρτια μεθοδολογία και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες. Και χαίρομαι που η Ακαδημία μας αποτελεί πηγή έμπνευσης, εκπαίδευσης και κινητοποίησης, ειδικά για τους νέους αλλά και για όλους τους αθλητές που έχουν πάθος με το τένις. Όπως η 16άχρονη Αθηνά Πήττα η οποία το 2019 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Sani Resort, προπονήθηκε και σήμερα είναι μαζί μας στη Μαγιόρκα. Μπορώ να πω πως η εξέλιξή της είναι σημαντική, ίσως αλματώδης. Υπό την αιγίδα μιας από τις καλύτερες προπονητικές ομάδες στον κόσμο, η Ακαδημία στο Sani κινητοποιεί, εκπαιδεύει και εμπνέει τους νέους -και όχι μόνο, να παίρνουν πλέον τις ρακέτες τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.»

Video highlights