Το μπέρδεμα στην υπόθεση συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open, συνεχίζεται….

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σάββατο και θα αποτελέσουν την υπερασπιστική γραμμή του Σέρβου στην έφεση που θα εκδικαστεί τη Δευτέρα στη Μελβούρνη, ο Νόλε νόσησε από κορονοϊό και το πρώτο θετικό τεστ ήταν στις 16 Δεκεμβρίου.

Ένα από τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει ο Σέρβος είναι το γεγονός ότι την ίδια ημέρα παραυρέθηκε σε εκδήλωση των ταχυδρομείων της Σερβίας όπου παρουσιάστηκε το προσωπικό του γραμματόσημο. Η μόνη εξήγηση είναι ότι το τεστ βγήκε θετικό, μετά την εκδήλωση.

 

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα (17/12) φέρεται να βρέθηκε στην ακαδημία του στο Βελιγράδι όπου πήρε μέρος σε εκδήλωση με παιδιά, χωρίς αποστάσεις και μάσκες.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra (@alexandra_nolefan)


Παράλληλα, η Tennis Australia (TA) καλείται να απαντήσει σε ένα ακόμη ερώτημα: Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ίδια για τις ιατρικές εξαιρέσεις, δεν θα δεχόταν αιτήσεις πέρα από τις 10 Δεκεμβρίου. Πως τελικά δέχθηκε την αίτηση για ιατρική εξαίρεση του Τζόκοβιτς, από τη στιγμή που ο Σέρβος νόσησε στις 16 Δεκεμβρίου;

 

Video highlights