Ο Κάρλος Αλκαράθ ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.
Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος του Γαλλικού Όπεν, θα αγωνιστεί κανονικά στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το δεύτερο Grand Slam της σεζόν.
Την είδηση επιβεβαίωσε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Ισπανίας (EFE), μετά και το βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή όπου ο Αλκαράθ προπονήθηκε στην ακαδημία του προπονητή του, Χουάν Κάρλος Φερέρο στο Αλικάντε.
✅Alcaraz jugará en Roma
Supera la lesión en el aductor de la pierna derecha que le dejó fuera de Madrid, confirman a EFE fuentes próximas al jugador. pic.twitter.com/1jq5isrlhV
— EFE Deportes (@EFEdeportes) May 3, 2025
Ο Αλκαράθ θα προσπαθήσει να χαλάσει το πάρτυ που έχουν ήδη στήσει οι Ιταλοί για τη μεγάλη επιστροφή του κορυφαίου συμπατριώτη τους, Γιάνικ Σίνερ, μετά την 3μηνη τιμωρία λόγω ντόπινγκ.
Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή του 21χρονου Ισπανού στο Internazionali BNL d’Italia της Ρώμης, μετά το 2023 όταν έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο (Μαροζάν).
Πέρυσι ο Αλκαράθ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στο Roland Garros.