Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τενιστική ημερίδα που διοργάνωσε ο Όμιλός Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης υπό την επιστασία και καθοδήγηση του προπονητή της αθλητικής ομάδας, Μάριου Μιχαηλίδη, συνεπικουρούμενης και από τους προπονητές της junior αθλητικής μας ομάδας Σάββα Παναγιωτίδη και Κατερίνας Χατζησαββίδου.

Πολλοί φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες τους και να μάθουν τις σωστές τεχνικές, από τη στιγμή που θα κρατήσουν τη ρακέτα στα χέρια τους, προκειμένου να είναι όσο περισσότερο αποτελεσματικοί κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού τους.

Λόγω της αθρόας προσέλευσης ενδιαφερομένων που παρατηρήθηκε, οι προπονητές μας αναγκάστηκαν να επιμηκύνουν τον προκαθορισμένο χρόνο πρακτικής εξάσκησης, υποσχέθηκαν όμως ότι παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και πάλι σύντομα.

Η ημερίδα έκλεισε με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του μέλους του Ομίλου μας και ομότιμου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Μιχάλη Σιών με θέμα τις συχνότερες κακώσεις των τενιστών και τους τρόπους που αυτές αντιμετωπίζονται.

MACEDONIA ITF SENIORS 2018

Από τις 6 έως τις 13 Μαΐου, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί το διεθνές τουρνουά βετεράνων, Macedonia ITF Seniors Championships (Grade 2)