Ο θρυλικός προπονητής Τόνι Ναδάλ επιστρέφει στο ATP Tour για χάρη του ιδιαίτερα ταλαντούχου Καναδού Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ. Μάλιστα, ο Ισπανός θα βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού τενίστα την επόμενη εβδομάδα στο Monte-Carlo Masters (11-18 Απριλίου).

Ο Αλιασίμ βλέπει στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του Ραφαέλ Ναδάλ τον άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να εξελίξει το παιχνίδι του και να φτάσει στην κορυφή του παγκόσμιου τένις. Ο 20χρονος αθλητής βρίσκεται επί του παρόντος στο Νο22 της κατάταξης ATP και διαθέτει όλα τα φόντα για να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Ισπανός θρύλος, Ραφαέλ Ναδάλ κέρδισε 14 από τους 20 grand slam τίτλους του, έχοντας ως προπονητή τον θείο του. Ο Τόνι Ναδάλ, το 2017 αποχώρησε από το προπονητικό team του Ράφα για να αφοσιωθεί στη Rafa Nadal Academy και να δουλέψει με νεαρούς αθλητές.

Ωστόσο, το δέλεαρ της επιστροφής στο κορυφαίο επίπεδο και το challenge να αναλάβει έναν από τους ανερχόμενους τενίστες, έκαναν τον πολύπειρο προπονητή να γυρίσει στο Tour.