“Ανοίγει” ακόμα περισσότερο το τένις στην Ελλάδα καθώς μετά από πρωτοβουλία της ΕΦΟΑ και εισήγηση στην Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α, έγινε δεκτή η άθληση τεσσάρων ατόμων σε ένα γήπεδο, υπό την επίβλεψη του προπονητή.

Αυτό, αν και δεν γίνεται ακριβής αναφορά, ανοίγει το δρόμο και στα αγωνίσματα των διπλών, μικτών που έχουν τεράστια απήχηση στα Ελληνικά γήπεδα και κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες αθλούμενων.

Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου, Σπύρου Ζαννιά, οι τενίστες κάτω των 15 ετών πολύ σύντομα θα επιτρέπεται να αγωνιστούν, με πιθανότερη ημερομηνία τις 18 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Το ανανεωμένο υγειονομικό πρωτόκολλο

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζεται η σταδιακή επανένταξη του Αθλήματός μας, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της στα προ καραντίνας δεδομένα.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και εγώ προσωπικά θέσαμε και έγινε αποδεκτός ο διαχωρισμός του γηπέδου διαμήκως  στα δύο, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται τέσσερα άτομα και με την καθοδήγηση ενός Προπονητή. Τα αίτημα μας έγινε αποδεκτό από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α.

Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση, σε σχέση με την είσοδο Αθλητών/τριών κάτω των 15 ετών. Επαναλαμβάνω ακόμη μια φορά ότι, σχόλια και αναρτήσεις, που θεωρείται από κάποιους ότι ασκούν πίεση προς το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. δεν χρειάζονται, γιατί παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την πλήρη επανένταξη του Αθλήματός μας.

Στη προσπάθειά μας είναι αρωγοί όλοι οι Υπεύθυνοι! Λίγη υπομονή ακόμη.»