Η Βικτόρια Αζαρένκα θα ξεκινήσει τη σεζόν 2019 στο Όκλαντ στην πρώτη της παρουσία στη Νέα Ζηλανδία μετά από 13 χρόνια!


Σε ένα μέρος όπου η τελευταία της παρουσία έγινε το 2006(!), σε ηλικία μόλις 17 ετών, η Βικτόρια Αζαρένκα θα πάρει το βάπτισμα του πυρός για το 2019.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος δύο Αυστραλιανών Όπεν, έχει περάσει τις τελευταίες τρεις σεζόν εν μέσω εγκυμοσύνης, δικαστικών μαχών με τον σύντροφό της και τραυματισμών με συνέπεια αγωνιστικά να είναι σε μέτρια κατάσταση και στο Νο51 του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Φαίνεται πάντως να είναι σωματικά σε καλή κατάσταση και θα ξεκινήσει με νέες φιλοδοξίες το 2019 από τη Νέα Ζηλανδία και το δυνατό τουρνουά του Όκλαντ.

“Δεν θυμάμαι καν πώς ήταν η τελευταία φορά που ήμουν εκεί! Είμαι σίγουρη ότι πολλά έχουν αλλάξει και εξελιχθεί! Είμαι ενθουσιασμένη πάντως από την επιστροφή μου εκεί!”.

“Η σεζόν 2018 για μένα ήταν πολύ δύσκολη και δεδομένου ότι δεν έκανα καν προετοιμασία και σωστή προπόνηση, τα πήγα καλά. Οι προσδοκίες μου παραμένουν υψηλές και αυτό δεν αλλάζει”.

Θυμίζουμε πως το highlight της Βίκα το 2018 ήταν ο ημιτελικός στο Μαϊάμι καθώς σε όλα τα άλλα τουρνουά που αγωνίστηκε δεν κέρδισε σερί πάνω από δύο αγώνες.

 

Κώστας Αϊτάκης