Ο Νικ Κύργιος δεν έχει μετανιώσει καθόλου για τις αντιδράσεις του προς τον διαιτητή Φέργκιους Μέρφι καθώς θεωρεί ότι έχει το δίκιο με το μέρος του αναρτώντας ένα επίμαχο βίντεο στο Instagram!


Δεν το βάζει κάτω ο Νικ!

Ο 24χρονος Αυστραλός δέχτηκε για ακόμη μια φορά την κατακραυγή, και απόλυτα δίκαια, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον αγώνα του κόντρα στον Κατσάνοφ στο Σινσινάτι για την οποία και τιμωρήθηκε με πολύ μεγάλο πρόστιμο 113.000 δολάρια.

Αν αφαιρέσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Νικ, το επιχείρημα του ήταν πως οι διαιτητές έχουν διαφορετικά στάνταρντ στο shot clock απέναντι σε αυτόν και τον Ράφα Ναδάλ με τον Νικ να αναρτά βίντεο όπου μετρά τον χρόνο που χρειάζεται αυτός και ο Ισπανός τενίστας για να σερβίρουν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Νικ σερβίρει στα 28 δευτερόλεπτα μετά την αναγγελία του σκορ (όπου κανονικά ξεκινά το shot clock για τον επόμενο πόντο) ενώ ο Ράφα στα 41(!) δευτερόλεπτα ενώ το shot clock μόλις μηδενίζεται (που σημαίνει ότι ο διαιτητής έχει καθυστερήσει την έναρξη του shot clock).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Facts or nah

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NK (@k1ngkyrg1os) στις

 

“Γεγονότα ή όχι;” ανέφερε ο Νικ σαν μικρό σχόλιο στο βίντεό του.

Η ουσία του επιχειρήματος του είναι σωστή αλλά στον τρόπο που το εκφράζει χάνει όλο του το δίκιο ο προβληματικός τενίστας…

 

Κώστας Αϊτάκης