Πως θα σας φαινόταν την ίδια ημέρα να δείτε σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο τους Ράφαελ Ναδάλ, Σερίνα Γουίλιαμς, Νόβακ Τζόκοβιτς, Σιμόνα Χάλεπ, Ντόμινικ Τιμ και Ναόμι Οσάκα;

Σίγουρα θα ήταν κάτι μοναδικό και κάπως έτσι θα νοιώθουν οι λιγοστοί τυχεροί φίλαθλοι που θα βρεθούς στις κερκίδες του Memorial Drive Tennis Centre της Αδελαϊδας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, μια επίλεκτη ομάδα κορυφαίων τενιστών και τενιστριών, θα περάσουν την 14μερη καραντίνα στην Αδελαϊδα και για να πειστεί η πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας να φιλοξενήσει περίπου 50 άτομα για την υποχρεωτική καραντίνα 14ων ημερών, χρειάστηκε να εξασφαλίσει ένα μοναδικό μονοήμερο event με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων.

Έτσι, οι Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Σ.Γουίλιαμς, Οσάκα, Χάλεπ, Τιμ και επιπλέον δύο αθλητές που δεν έχουν ανακοινωθεί, θα πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά επίδειξης στις 29 του Γενάρη που θα περιλαμβάνει δύο sessions και λιγοστό κόσμο στις κερκίδες, για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η Αδελαϊδα θα φιλοξενήσει τουρνουά της σειράς WTA 500 22 με 27 Φεβρουαρίου.

Μένει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το format που θα έχει το μονοήμερο event στο Memorial Drive Tennis Centre.

Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Τιμ μετά από αυτό, θα αναχωρήσουν για τη Μελβούρνη όπου θα πάρουν μέρος στο ATP Cup (1-5 Φεβρουαρίου), λίγο πριν την έναρξη του Australian Open 2021 (08/02).