Το απόγευμα του Σαββάτου (02/12), ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης γιόρτασε την εντυπωσιακή πορεία του με μια επετειακή εκδήλωση στον Πολυχώρο τέχνης και σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι”. Η αίθουσα γέμισε με φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου, που είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία του ΟΑΞ.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν παρουσιάσεις παλιών φωτογραφιών, μεταλλίων, κυπέλλων και παλιών δελτίων αθλητών, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Δημήτρης Σταματιάδης ο οποίος και βραβεύτηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα. Ο κ. Σταματιάδης αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου και εξέφρασε τις ευχές του για επιτυχία στον νέο Πρόεδρο του ΟΑΞ, Κωνσταντίνο Χάιτα.

 

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Δημήτρης Σταματιάδης με τον πρόεδρο του ΟΑΞ, Κωνσταντίνο Χάιτα

 

Ο κ. Χάιτας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε τη σημασία της ημέρας ως αφιερωμένης στην ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα, τιμήθηκαν οι πρώην πρόεδροι του ομίλου, οι κ. Ηλίας Βασιλούδης, κ. Κυριάκος Βαχαρίδης, κ. Γιώργος Κοσιάρης και ο κ. Γιώργος Σαρρής.

Επίσης σε άκρως συγκινητικό κλίμα ο κ. Βασιλούδης έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή για το πως ξεκίνησε ο σύλλογος, για τις δυσκολίες και τις χαρές που είχε ο όμιλος, καθώς και την προσπάθεια προκειμένου τα γήπεδα να περάσουν στον Δήμο Ξάνθης.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειαρχης υποδομων κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, η Μαρίνα Παυλίδου, η Βάσω Παυλακάκη, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Σάββας Μελισσόπουλος και πολλοί άλλοι.

Σχετικά με τον ΟΑΞ
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια και συνεχίζει να αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους στην περιοχή. Με πλούσια ιστορία και αθλητικές επιτυχίες, ο ΟΑΞ συνεχίζει να εμπνέει νέες γενιές αθλητών και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης συνεχίζει να γράφει την επιτυχημένη ιστορία του και ευχαριστεί την τοπική κοινότητα για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πολυχώρος τέχνης και σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι” αποτελεί έναν πολυδιάστατο χώρο που φιλοξενεί ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που ενισχύουν τον πολιτισμό και την τέχνη στην περιοχή. Η συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ξάνθης αποτέλεσε έναν ακόμα τρόπο προώθησης της τέχνης και του αθλητισμού.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από το ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης που επιμελήθηκε που παρουσίασε μια άκρως εντυπωσιακή συλλογή εδεσμάτων.

 

Video highlights
Previous articleΗ Γκοφ πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια για το 2023
Next articleΡαντουκάνου: Η επιστροφή ξεκινάει από τη Νέα Ζηλανδία