Το διεθνές τουρνουά βετεράνων, προσέλκυσε πλήθος συμμετοχών απ’όλη την Ευρώπη στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης


 

16 ολόκληρα χρόνια μετά από τη διεξαγωγή του πρώτου διεθνούς τουρνουά Seniors (Grade 5 τότε) με την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», γράφτηκε ο επίλογος του 16ου κατά σειρά τουρνουά, με τη διεθνή ονομασία “Macedonia ITF Seniors Championships 2019”.

177 παίκτες και παίκτριες, 198 συνολικά αγώνες με 15 w.o. και σε 8 μόνο ημέρες είναι μερικά από τα στατιστικά που μπορεί να φαντάζουν σαν απλοί αριθμοί, δίνουν όμως το ακριβές στίγμα της διοργάνωσης αυτής, η οποία προκειμένου να περατωθεί στα προκαθορισμένα αυστηρά χρονικά πλαίσια των 8 ημερών χρειάστηκε να συνεργαστούν πολλοί άνθρωποι κι από διαφορετική ο καθένας θέση.

Στο τουρνουά που μόλις τελείωσε, πήραν μέρος πέραν των Ελλήνων παικτών και παίκτες από 12 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα του πολύ υψηλού επιπέδου που παρουσίασαν οι αγώνες από τους πρώτους ακόμη γύρους. 

Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να βρείτε, ανά κατηγορία, στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας και πιο συγκεκριμένα στο link -> www.thessalonikitennisclub.gr

Περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης στο Facebook -> https://www.facebook.com/thessalonikitennisclub/