Ισχυρή εμπλοκή στην ανάπτυξη του πάντελ στην Πορτογαλία πρόκειται να έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερσταρ του ποδοσφαίρου, μέσω της εταιρείας CR7 A.E. της οποίας είναι μεγαλομέτοχος, θα συμπράξει με την εταιρεία Lusofinanca του Πορτογάλου επιχειρηματία Φιλίπε Ντε Μποτόν για τη δημιουργία της “Πόλης του Πάντελ”.

Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα κατασκευής ενός αθλητικού συγκροτήματος πάντελ, του οποίου το κόστος θα υπερβαίνει τα 5.000.000 ευρώ και έχει ως στόχο να γίνει η “πρωτεύουσα” του πάντελ στη χώρα της Ιβηρικής. Όλο το έργο σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2025.

Με αυτόν τον τρόπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ούτως ή άλλως έχει δείξει πως έχει… τριβή με το σπορ του πάντελ, δείχνει πως ακολουθεί τα βήματα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος επίσης στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας άρχισε να εμπλέκεται με το πάντελ, όχι μονάχα ως αθλούμενος, αλλά και ως επενδυτής.

“Η Πορτογαλική Ομοσπονδία Πάντελ βρίσκεται στην ευχάριστη θέσει να έχει ολοκληρώσει μία συμφωνία με τους χορηγούς του προγράμματος που επελέγησαν για τη συνεργασία που έχει ως στόχο την κατασκευή και ανάπτυξη της “Πόλης του Πάντελ” (Cidade do Padel). Αυτή η κοινοπραξία απαρτίζεται από την Lusofinanca Lda, της οποίας βασικός μέτοχος είναι ο Φιλίπε Ντε Μποτόν και η CR7 A.E., μία εταιρεία της οποίας το πλειοψηφικό μερίδιο είναι ιδιοκτησίας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Φιλίπε Ντε Μποτόν.

Το πρόγραμμα αφορά στη μεγαλύτερη κατασκευή που δημιουργήθηκε ποτέ για το πάντελ στην Πορτογαλία. Το συγκρότημα, που απαιτεί μία επένδυση που υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να δει το φως της ημέρας στο πρώτο ήμισυ του 2025.

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία Πάντελ χαιρετίζει την καινοτομία και το όραμα του προγράμματος που επελέγη (για υλοποίηση) από το συμβούλιό μας. Αποτελεί τμήμα μίας ριζικά μοντέρνας προσέγγισης, με ισχυρή δέσμευση στη βιωσιμότητα και το πνεύμα της κοινότητας, σε αρμονία με τις αξίες του πάντελ. Επιπρόσθετα, οι σχεδιαζόμενες εγκαταστάσεις θα ενσωματωθούν θαυμάσια στη φυσική εικόνα της τοποθεσίας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αποφασιστικότητα, την ενασχόληση και τον ενθουσιασμό που δείχνουν οι επικεφαλής του προγράμματος. Είναι γιγαντιαία τιμή μας το ότι συνεργαζόμαστε με έναν από τους επιφανέστερους Πορτογάλους επιχειρηματίες και μαζί με έναν παγκόσμιο ίνδαλμα του αθλητιμού. Αυτό σηματοδοτεί ένα καθοριστικό βήμα στην επιρροή του πάντελ, ένα αναπτυσσόμενο άθλημα στη χώρα μας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως η “Πόλη του Πάντελ”, χάρη στη συνεργασία των επιφανών συνεργατών μας όπως η Lusofinanca και η CR7 A.E. θα ανοίξει ένα λαμπρό νέο κεφάλαιο για το πάντελ στη Πορτογαλία. Ανυπομονούμε για τις μελλοντικές φάσεις αυτής της φιλόδοξης καινοτομίας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Video highlights
Previous articleSan Diego Open: Το ξημέρωμα της Παρασκευής ο προημιτελικός της Σάκκαρη
Next articleΣάκκαρη: “Τρομακτικός ο τρόπος που χειρίζονται τον έλεγχο ντόπινγκ”