Η Κιμ Κλάιστερς, στο πρώτο επίσημό της ματς μετά από οκτώ χρόνια απουσίας από το τουρ, έκανε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση παρά την ήττα της από την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα!


 

Ακόμα το έχει!

Οι πληροφορίες που μας έρχονταν από το “στρατόπεδο” της Κιμ Κλάιστερς ήταν ότι η 36χρονη Βελγίδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εν πολλοίς αυτό επιβεβαιώθηκε στον πρώτο επίσημο αγώνα της από το 2012!

Η κάτοχος τεσσάρων Grand Slam τίτλων έπαιξε εξαιρετικό τένις ειδικά στο δεύτερο σετ κόντρα στη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα πριν ηττηθεί με το τιμητικό 6-2, 7-6(6) που δείχνει ξεκάθαρα ότι όχι μόνο θα είναι ανταγωνιστική στο άμεσο μέλλον αλλά μπορεί να φτάσει σε μια πολύ αξιοπρεπή θέση στην παγκόσμια κατάταξη!

Η Κλάιστερς μπήκε σίγουρα τρακαρισμένη στον αγώνα χάνοντας τα εννιά από τα πρώτα έντεκα games αλλά όταν έμεινε με διπλό break πίσω στο δεύτερο σετ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της θυμίζοντας την παλιά καλή Κλάιστερς της οποίας η θέση ήταν στην κορυφή ή κάπου εκεί κοντά!

Παραλίγο να πραγματοποιήσει μια σπουδαία ανατροπή κόντρα σε μια εξαιρετική τενίστρια, όπως είναι η Μουγκουρούθα αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το tie break του δεύτερου σετ έχοντας αποκομίσει όμως πάρα πολλά θετικά από την εν γένει εικόνα που παρουσίασε.

Αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έμαθε η Σιμόνα Χάλεπ που θα παίξει με την επικίνδυνη Τυνήσια, Ονς Τζαμπέρ που πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Άλισον Ρίσκε.

Όλα τα φώτα την Τρίτη πέφτουν, από ελληνικό ενδιαφέρον, στη δύσκολη πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα (18:30 GR).

DUBAI DUTY FREE CHAMPIONSHIPS WTA DRAW – OOP (+2h)

 

Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΠως να τελειοποιήσεις το βολέ σου
Next articleΕπιτέλους hawk-eye και στο χώμα!