Ανησυχίες δημιούργησε η προστατευτική ταινία στον αριστερό καρπό του Ράφαελ Ναδάλ, στην πρεμιέρα του Laver Cup


 

Έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς στην καριέρα του, ακόμα και στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, ο Ράφαελ Ναδάλ ελπίζει πως οι ενοχλήσεις στον αριστερό καρπό δεν είναι κάτι σοβαρό και απλά αποτελούν φυσιολογικό επακόλουθο της άκρως επιτυχημένης και αήττητης περιοδείας του στις ΗΠΑ.

Ο Ισπανός εμφανίστηκε με δεμένο τον αριστερό καρπό, κατά τη διάρκεια της βραδινής αναμέτρησης την Παρασκευή μεταξύ του Τσιτσιπά και του Φριτζ και εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικός με αυτά τα θέματα.

“Είναι φυσιολογικό το σώμα να αντιδρά μετά το US Open. Κάποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν αλλά είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα. Είμαι καλά αλλά θα δούμε πως θα είναι αύριο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αν δεν είμαι 100% έτοιμος, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρω” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Πάντως, ο 33χρονος Ισπανός κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων, δηλώθηκε από τον προπονητή του, Μπιορν Μποργκ να αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας των αγώνων του Laver Cup το Σάββατο.

Στο βραδινό session του Σαββάτου (20:00GR-Εurosport) θα αντιμετωπίσει το βαρύ σερβίς του Μίλος Ράονιτς ενώ αμέσως μετά θα παίξει και στο διπλό όπου με συμπαίκτη τον Στέφανο Τσιτσιπά θα τεθούν αντιμέτωποι με τα φιλαράκια, Τζακ Σοκ και Νικ Κύργιο.