Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς θυμήθηκαν τα παλιά δίνοντας έναν τρομερό σε εξέλιξη αγώνα για τον 2ο γύρο του Lexington που βρήκε τελικά νικήτρια την πρώτη με 2-1 σετ, 6-3, 3-6, 6-4.

Οι δύο θρύλοι του αθλήματος έδωσαν ένα πολύ ποιοτικό ματς παρά το γεγονός ότι απείχαν για μήνες από τα κορτ λόγω κορονοϊού ενώ δεν γίνονται παράλληλα νεότερες με τη Βίνους να είναι στα 40 και τη Σερίνα στα 38!

Ωστόσο, παραμένουν στο κορυφαίο επίπεδο και το απέδειξαν με τον εξαιρετικό αυτό αγώνα όπου το φαβορί Σερίνα χρειάστηκε να περάσει από πάρα πολλά εμπόδια για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Σετ πίσω, break πίσω στο τρίτο σετ και ποικίλες άλλες δυσκολίες ξεπέρασε η Σερίνα για να κερδίσει τελικά την αδερφή της που έκανε επίσης μεγάλο ματς αλλά, ενώ προηγήθηκε με 4-2 στο καθοριστικό σετ, δεν μπόρεσε να “σκοτώσει” το ματς.

Αυτή ήταν η ιστορία της 31ης αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο θρυλικές αδερφές με τη Σερίνα να επεκτείνει στο 19-12 το h2h και να παίρνει ένα πολύ χρήσιμο αγώνα στα πόδια ενόψει της συνέχειας του Lexington και των επικείμενων τουρνουά σε Σινσινάτι και US Open.

Στις “8” η Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την επίσης συμπατριώτισσά της, Σέλμπι Ρότζερς.

TOP SEED OPEN DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης