Ο Ραφαέλ Ναδάλ αποφάσισε να κερδίσει κάποιες παραπάνω μέρες ξεκούρασης και να μην αγωνιστεί ούτε στη φετινή έκδοση του ιστορικού Queen’s με απόφαση που γνωστοποίησε στους διοργανωτές την Τετάρτη.


 

Θέλει ξεκούραση!

Και πώς να μη θέλει άλλωστε μετά από μια εξαντλητική αλλά καθόλα πετυχημένη clay court season στην οποία πανηγύρισε τέσσερις συνολικά τίτλους με αποκορύφωμα φυσικά το ιστορικό undecima, τον 17ο δηλαδή Grand Slam τίτλο του!

Ο Ράφα είχε εκφράσει την πρόθεση του να αγωνιστεί στο πολύ δυνατό φετινό Queen’s που ξεκινά τη Δευτέρα αλλά τελικά απέσυρε τη συμμετοχή εξηγώντας στους διοργανωτές πολύ ευγενικά το γιατί.

Το Queen’s είναι ένα τεράστιο τουρνουά και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις ειδικά από το 2008 όταν και το κατέκτησα. Ηθελα πολύ να έρθω φέτος. Αλλά είχα μια πολύ “μακριά” χωμάτινη σεζόν με πολλά ματς και πολλές επιτυχίες. Ζητώ συγγνώμη από τους διοργανωτές και τους φαν που ήθελαν να με δουν αλλά αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή των γιατρών” ανέφερε ο Ράφα.

Ετσι, χάθηκε όντως η ευκαιρία να δούμε ένα πανίσχυρο draw που περιλαμβάνει ήδη τους Τζόκοβιτς, Μάρεϊ (;), Ντελ Πότρο, Βαβρίνκα, Τσίλιτς, Κύργιο και Σαποφάλοφ!

Κώστας Αϊτάκης