Εκτός μάχης από το Malmö Open που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα τέθηκαν οι Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο. Η απόσυρση του Αργεντινού και του Ισπανού γνωστοποιήθηκε τη Δεύτερα και αιτία είναι ένας τραυματισμός του Τσινγκότο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ούτε για τον τύπο του τραυματισμού, ούτε για το πιθανό χρονικό διάστημα αποκατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, το προτελευταίο τουρνουά της σεζόν στο World Padel Tour (πλην του Barcelona Master Final) θα στερηθεί έτσι την Νο4 ομάδα του ταμπλό.

Αν και αυτή η εξέλιξη δεν απειλεί την παρουσία των Τσινγκότο/Ναβάρο στο Master Final, έρχεται σε μία περίοδο εξαιρετικής φόρμας των δυο τους, καθώς είχαν έναν τελικό και τρεις ημιτελικούς στα τέσσερα τελευταία τουρνουά.

Αυτό που απομένει πλέον να ξεκαθαριστεί είναι εάν οι Χοσέ Ρίκο και Μιγκέλ Μπενίτεθ θα αντιμετωπίσουν στον 1ο Γύρο ένα δίδυμο από lucky losers -αντί των Τσινγκότο/Ναβάρο- ή εάν θα έχουν άνευ αγώνα πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σημειώνεται πως η μάχη του κυρίως ταμπλό αρχίζει την Τετάρτη.

Video highlights
Previous articleTo Top-10 του Rolex Paris Masters (vid)
Next articleΗράκλειο: Μια νίκη από το κυρίως ταμπλό Κουντουράκης και Σακελλαρίδης