Ο Μπόρις Μπέκερ αποφάσισε να αφήσει τα καθήκοντά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και όλα τα υπόλοιπα καθήκοντά του στη γερμανική ομοσπονδία τένις λόγω έλλειψης χρόνου!

Ο 53χρονος παλαίμαχος τενίστας ανέφερε ότι πήρε με δυσκολία αυτήν την απόφαση ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι με την ομοσπονδία.

“Το να δουλεύω με τη γερμανική ομοσπονδία τένις ήταν μια απόλαυση για μένα τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Δυστυχώς, δεν έχω πια τον χρόνο για να εκτελέσω αυτά τα καθήκοντα. Ήταν μεγάλη μου τιμή να ηγούμαι του γερμανικού τένις σε επίπεδο αντρών και juniors και είμαι πεπεισμένος ότι ο αντικαταστάτης μου (Μίκαελ Κόλμαν) θα κάνει εξαιρετική δουλειά”.

“Παραμένω φίλος με την ομοσπονδία και όταν έρθει ο καιρός που θα μπορέσω να αναλάβω κάτι, ίσως και ακόμα μεγαλύτερο, θα είμαι εκεί!” ανέφερε ο Μπέκερ.

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας τένις, Ούλριχ Κλάους ευχαρίστησε με τα πιο θερμά λόγια τον Μπέκερ ενώ άφησε ανοικτή την πόρτα της επιστροφής του Γερμανού παλαίμαχου τενίστα κάποια στιγμή στο μέλλον.

 

Κώστας Αϊτάκης