Ο Καμέρον Νόρι αποκάλυψε ότι πριν από τον τελικό του έκλεψαν τα παπούτσια με τον Βρετανό να γίνεται ο 2ος μετά από τον Άντι Μάρεϊ που επίσης έπεσε “θύμα” στο τουρνουά της ερήμου.

Ο 26χρονος αποκάλυψε ότι πριν από τον τελικό συνειδητοποίησε ότι τα παπούτσια του δεν ήταν στη συνηθισμένη θέση μέσα στα αποδυτήρια του Indian Wells. 

“Νομίζω ότι κάποιος από το προσωπικό που καθαρίζει μπορεί να πέταξε και τα τρία ζευγάρια παπούτσια που είχα. Κοίταξα, έψαξα όλη μέρα, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν οι άνθρωποι με τα παπούτσια των Βρετανών! Δεν κατάφερα να τα βρω ποτέ και έπρεπε να πάρω αν αγοράσω άλλα. Ήταν λίγο δύσκολο.”, δήλωσε ο Νόρι.

“Ευτυχώς που δεν είχα βάλει τη βέρα μου στα κορδόνια. Οπότε αυτό ήταν ένα μπόνους για μένα. Ωστόσο, δεν είχε και τόση μεγάλη σημασία. Απλά μου αρέσει να παίζω με παπούτσια που έχω χρησιμοποιήσει στις προπονήσεις.”

“Μερικές φορές το σκεφτόμουν στο παιχνίδι. Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Όμως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το συνήθισα και σταμάτησα να επικεντρώνομαι στα παπούτσια μου”, είπε χαμογελώντας ο Βρετανός. 

Θάνος Σταθόπουλος