Μοιράστηκε το κορτ με την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ, η Μαρία Σάκκαρη, ενόψει της πρεμιέρας και των δύο στο φετινό Roland Garros, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (27/5), με βάση το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων.

Αμφότερες αντάλλαξαν χτυπήματα στο προπονητικό κορτ του Παρισιού, αύξησαν το ρυθμό παίζοντας ένα φιλικό set, και έδειξαν σε καλή κατάσταση λίγο πριν την έναρξη των αγώνων στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου Grand Slam.

Η Μαρία θ’ αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της τη No82 του κόσμου, Βαρβάρα Γκρατσέβα, με στόχο την επιστροφή της στις νίκες στη διοργάνωση έπειτα από 2 χρόνια. Έχει να καλύψει μόλις 10 βαθμούς, και είναι μια καλή ευκαιρία να αναρριχηθεί στην παγκόσμια κατάταξη.

Από την άλλη, η Πολωνή κυριάρχησε σε Μαδρίτη και Ρώμη, έχει… αστρονομική διαφορά από το No2 στα WTA Rankings, και το γεγονός ότι έχει να υπερασπιστεί 2.000 βαθμούς στη γαλλική πρωτεύουσα ως κάτοχος του τίτλου δεν επηρεάζει την παραμονή της στην κορυφή.

Video highlights
Previous articleΓενεύη: Ο Μάχατς άφησε εκτός τελικού τον Τζόκοβιτς (vid)
Next articleΚύπρος: Κουκούλη και Παπακυριακού κατέκτησαν στον τίτλο στο διπλό