Τον δεύτερο τίτλο καριέρας, σε επίπεδο ATP, κατέκτησε ο 23χρονος Πολωνός Χούμπερτ Χούρκατς, που επικράτησε στον τελικό του Delray Beach έναν, όχι στο 100%, Σεμπάστιαν Κόρντα.


 

Στον πρώτο τελικό της σεζόν, στην Αττάλεια ανάμεσα στους Άλεξ Ντε Μινόρ και Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ο Καζάκος άντεξε μόλις δύο games πριν αποσυρθεί, στον δεύτερο τελικό του 2021, το ματς ολοκληρώθηκε αλλά ο Σεμπάστιαν Κόρντα δεν ήταν στο 100% σωματικά.

Αν και ξεκίνησε καλά τον παρθενικό του τελικό ATP, στα 20 του χρόνια, ο Αμερικανός τενίστας άρχισε να αντιμετωπίζει ολοένα και πιο έντονες ενοχλήσεις, έσφιξε τα δόντια πάντως παίζοντας μέχρι το τέλος αλλά ηττήθηκε από τον Χούρκατς με 6-3, 6-3.

Αυτό ουδόλως απασχολεί τον 23χρονο Πολωνό για τον οποίο οι Η.Π.Α. αποδεικνύονται πολύ φιλόξενο μέρος μιας και εκεί, στο Winston Salem το 2019, κατέκτησε τον παρθενικό του ATP τίτλο που διπλασίασε τα τρόπαιά του σε μια ονειρική έναρξη στο 2021!

Δίχως να χάσει ούτε σετ, κατακτά το Delray Beach και πλησίασε πάρα πολύ το career high του (Νο28) ανεβαίνοντας στο Νο29 του κόσμου με την είσοδό του στο Τοπ20 να είναι ξεκάθαρα ένας ρεαλιστικός στόχος για αυτόν!

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES DRAW

Κώστας Αϊτάκης