Ο Ρότζερ Φέντερερ ανοίχτηκε περισσότερο για τον φετινό του “χωρισμό” με την εταιρεία ένδυσης NIKE αναφέροντας ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να συνεχιστεί η συνεργασία τους…


Φάνταζε αδιανόητο να δούμε τον Ρότζερ Φέντερερ, σε τόσο τελικό στάδιο της καριέρας του να αλλάζει χορηγό από την “πρώην” αγαπημένη του, NIKE.

Και όμως, το είδαμε και αυτό σε μία από τις ειδήσεις της χρονιάς και ο Φεντ αποχώρησε και επίσημα από τον Αμερικανικό κολοσσό στις αρχές του καλοκαιριού για χάρη της Ιαπωνικής UNIQLO με την οποία και υπέγραψε συμβόλαιο-μαμούθ ύψους 100 εκ. δολαρίων για 10ετή συνεργασία.

Έχοντας περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα από τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Ροτζ συνοψίζει το τι συνέβη.

“Ίσως ήταν ο καιρός για μια αλλαγή. Είχαμε δύσκολες διαπραγματεύσεις και πριν από 10 και 15 χρόνια οπότε είμαι συνηθισμένος από αυτό. Για το νέο συμβόλαιο, το “παλεύαμε” για πάνω από έναν χρόνο και, από την πλευρά μου, θεωρώ ότι ζήτησα λογικά πράγματα”

“Αλλά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Και ό,τι νομίζεις για τη δική σου αξία δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι το βλέπουν έτσι. Είμαι χαρούμενος που η UNIQLO είδε τα πράγματα διαφορετικά” ανέφερε όλο νόημα ο “Βασιλιάς”.

“Μένει να δούμε πώς θα πάει η νέα συνεργασία. Θέλω να δω τις επιδιώξεις τους, τα σχέδια τους, πόσα ρούχα θέλουν να φοράω το χρόνο! Είναι πολλή αλλά ενδιαφέρουσα δουλειά” κατέληξε ο “Κροίσος” του παγκόσμιου τένις.

 

Κώστας Αϊτάκης