Ο Πατρίκ Μουράτογλου είδε από κοντά τον Νόβακ Τζόκοβιτς τόσο στο Μόντε Κάρλο όσο και σε προπονήσεις στην ακαδημία του και εκθέτει την άποψή του για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Σέρβου τενίστα!


Βρίσκεται κοντά σε όλα τα δρώμενα του αντρικού και του γυναικείου τένις και η γνώμη του έχει τη δική της αξία!

Ο ελληνικής καταγωγής Πατρίκ Μουράτογλου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Μόντε Κάρλο την περασμένη εβδομάδα ενώ παράλληλα είδε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να προπονείται στην ακαδημία του λίγες μέρες νωρίτερα και έχει πολλά να μας πει για το τι συμβαίνει με τον 30χρονο θρύλο του τένις!

“Νομίζω ότι ο Νόβακ επέστρεψε υπερβολικά νωρίς μετά την εγχείρηση. Είναι σίγουρο ότι ακόμα πονούσε. Περίμενε έξι μήνες, επέστρεψε αλλά αυτό δεν δούλεψε” ανέφερε αρχικά.

“Ακόμα ένιωθε πόνο, έκανε τελικά την εγχείρηση και τώρα μπορώ να πω ότι είναι καλά. Τον είδα και στην ακαδημία μου και χαίρομαι που επανασυνδέθηκε με τον Μάιραν Βάιντα με τον οποίο είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Αυτό δείχνει ότι σκέφτεται καθαρά γιατί νομίζω πως για ένα διάστημα είχε χάσει τον δρόμο του”.

“Το θέμα του βασικά είναι το πώς βλέπει το παιχνίδι και να βρει τη νοοτροπία που είχε πριν. Αν το καταφέρει, θα είναι πολύ επικίνδυνος γιατί όλα τα άλλα τα έχει ήδη!” κατέληξε ο έμπειρος coach.

 

Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΌπως τον ξέρουμε! – VIDEO
Next articleΔράση στη Βουδαπέστη!