Σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση προέβη ο Φάμπιο Φονίνι το πρωινό του Σαββάτου.

Ο 33χρονος Ιταλός τενίστας, που είχε μάλιστα τα γενέθλιά του λίγες μέρες πριν, πήρε τη δύσκολη απόφαση να περάσει τις πόρτες του χειρουργείου και για τους δύο του αστραγάλους, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί πολλά χρόνια τώρα όπως ανέφερε στο μήνυμά του.

Ουσιαστικά, με την απόφαση αυτή, ο Φονίνι λέει “αντίο” στο αγωνιστικό έτος 2020, έναν ούτως ή άλλως “θεότρελο” χρόνο καθώς δεν γνωρίζουμε καν αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή η αγωνιστική δραστηριότητα.

“Γεια σε όλους, εδώ και 3,5 χρόνια έχω πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο. Είναι μια ενόχληση με την οποία άντεξα να παίζω τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τα πάνω της και τα κάτω της. Δυστυχώς, τα τελευταία 2 χρόνια έχω πρόβλημα και στο δεξιό αστράγαλο. Μετά από δύο μήνες ξεκούρασης λόγω της καραντίνας, ήλπιζα ότι οι ενοχλήσεις θα είχαν εξαφανιστεί τώρα που ξεκίνησα τις προπονήσεις αλλά δεν συνέβη αυτό. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με την ομάδα μου, αποφάσισα να υποβληθώ σε εγχείρηση αρθροσκόπησης και στους δύο αστραγάλους. Νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση! Θα εγχειριστώ σήμερα στην Ιταλία! Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παιχνίδι και ξέρω ότι θα με στηρίξετε!” ανέφερε ο Ιταλός.

Του ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει στο παιχνίδι υγιής, “σιδερένιος” και ακόμα πιο “τρελός”!

 

Κώστας Αϊτάκης