Η Γιοχάνα Κόντα φιλοξενήθηκε από τον διάσημο Βρετανό σεφ, Μάρκους Γουέρινγκ και παρέα έφτιαξαν το παραδοσιακό γλυκό του Wimbledon Championships…


 

Κάθε χρόνο πωλούνται χιλιάδες κιλά φράουλες με κρέμα στις εγκαταστάσεις του Βρετανικού Major. Φέτος, μπορεί το τουρνουά να ακυρώθηκε, όμως η Γιοχάνα Κόντα δεν έμεινε μακριά από τα courts.

Στην κουζίνα που έστησε το BBC μπροστά από το κεντρικό γήπεδο του Wimbledon, η Βρετανίδα τενίστρια, παρέα με τον 50χρονο σεφ Μάρκους Γουέρινγκ, έφτιαξαν φράουλες με κρέμα.

Δείτε το βίντεο: