Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, ανακοίνωσε ολόκληρο τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την τρέχουσα σεζόν κάνοντας αλλαγές ακόμα και στον αρχικό σχεδιασμό που είχε ανακοινωθεί προς τα τέλη Ιανουαρίου.

Το Πανελληνίο Πρωταθλήματος Junior, επηρεάστηκε από την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για αλλαγή της ημερομηνίας λήξης των εξετάσεων από τις 13/6 στις 16/6/2025.

Η ημερομηνία αυτή δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του Πανελληνίου της κατηγορίας U14 ως είχε σχεδιαστεί με αποτέλεσμα την διεξαγωγή των παρακάτω πρωταθλημάτων σε νέες ημερομηνίες και έδρες:

– Πανελλήνιο U10: Πάτρα 17-24 Ιουνίου
– Πανελλήνιο U14: Πάτρα 30 Ιουνίου – 9 Ιουλίου

Στον ανανεωμένο αγωνιστικό σχεδιασμό δεν αναφέρεται η αναμέτρηση του Davis Cup μεταξύ Ελλάδας και Βραζιλίας που θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ, για το World Group I, 12-14 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, στα πλαίσια του ολοκληρωμένου αγωνιστικού σχεδιασμού, η ΕΦΟΑ ανακοίνωσε και τα πολυαναμενόμενα κριτήρια επιλογής αθλητών για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων junior αλλά και τα κριτήρια προπονητών/συνοδών στις αποστολές.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2025 | ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Video highlights
Previous articleHighlights: Ο μεγαλύτερος τίτλος στην καριέρα του Ρουντ (vid)
Next articleHighlights: Ο τελικός της Μαδρίτης από άλλη γωνία