Τελικά οι φόβοι των διοργανωτών του Dubai Tennis Championships, επιβεβαιώθηκαν… Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο σπουδαίο τουρνουά καθώς ο 22χρονος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι που αποκόμισε από την παρουσία του στο ABN AΜRO του Ρότερνταμ.

Ακόμη πιο φτωχό θα είναι το τουρνουά στο Ντουμπάι μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Ράφαελ Ναδάλ να μην ταξιδέψει στην κοσμοπολίτικη πόλη της Ανατολής. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τελικού στο Ρότερνταμ κόντρα στον Μάρει και παρόλο που επιβεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ο Ράφα προτίμησε να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος για τα αμερικανικά Masters σε Indian Wells και Miami τον Μάρτιο, ενώ νωρίτερα υπάρχουν και οι αγώνες της Ισπανίας με τη Σερβία για το Davis Cup.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Ντουμπάι. Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να ξεκουραστώ. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά θέλει ξεκούραση. Ζητώ από τους θαυμαστές μου και τους διοργανωτές του τουρνουά να με καταλάβουν και τους ζητώ συγνώμη γι’αυτό. Το Dubai είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και πάντα παίζω εκεί. Η επιφάνεια είναι εξαιρετική ενώ και ο κόσμος πολύ εκδηλωτικός. Θα είμαι έτοιμος για τους αγώνες με τη Σερβία για το Davis Cup και για τη συνέχεια σε Indian Wells και Miami" τόνισε ο Ράφα στο www.rafaelnadal.com.

Video highlights
Previous articleΤhe big sister
Next articleΚαι πάλι οι δυο τους