Ενώ παρακολουθούμε εμβρόντητοι τα…μεθεόρτια του Adria Tour με τον ένα τενίστα μετά τον άλλο να βγαίνουν θετικοί στον Covid-19, θα δούμε δράση, σε επίπεδο γυναικείου τένις, στην πιο μεγάλη της κλίμακα στην μετά-κορονοϊού εποχή!

Και μιλάμε για το Invitational τουρνουά στο Τσάρλεστον όπου 16 τενίστριες θα χωριστούν σε δύο ομάδες των οκτώ και θα αναμετρηθούν από τις 23 μέχρι τις 28 Ιουνίου σε φορμάτ που ομοιάζει κάπως με το Laver Cup με τη νίκη τις δύο πρώτες μέρες να δίνει έναν πόντο, τις δύο επόμενες δύο πόντους και τις δύο τελευταίες μέρες τρεις πόντους!

Θα γίνουν συνολικά 16 αγώνες μονού και 8 αγώνες διπλού με τις συμμετέχουσες τενίστριες (παρά την απόσυρση της Μπιάνκα Αντρέσκου την τελευταία στιγμή) να είναι δυνατά ονόματα: Μάντισον Κις, Μπέθανι Μάτεκ-Σαντς, Σοφία Κένιν, Σλόας Στίβενς, Βικτόρια Αζαρένκα, Αμάντα Ανισίμοβα, Μόνικα Πούιγκ, Άιλα Τομλιάνοβιτς, Ντανιέλ Κόλινς, Άλισον Ρίσκε, Σέλμπι Ρότζερς, Τζίνι Μπουσάρ, Τζένιφερ Μπράντι, Λέιλα Φερνάντεζ, Έμα Ναβάρο και Καρολίν Ντόλεχαϊντ.

Φυσικά, τα μέτρα ασφαλείας δεν έχουν καμία σχέση με όσα είδαμε στο Adria Tour μιας και δεν υπάρχει κοινό ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες της ασφαλούς απόστασης.

 

Κώστας Αϊτάκης