Μετά την επιτυχημένη πορεία της στο πανελλήνιο κάτω των 12, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο Ulcinj του Μαυροβουνίου για το τουρνουά της Tennis Europe Cat. 2 U12.

Κατάφερε να προκριθεί στην οκτάδα μετά την κατάκτησή της πρώτης θέσης στο όμιλο της. Αρχικά κέρδισε την Ρωσίδα Maria Korotkikh με σκορ 6-0, 6-0 και στη συνέχεια την Λετονή Aleksandra Rozkalne με σκορ 6-1, 6-0. Την Πέμπτη (02/05), θα διεκδικήσει στην είσοδο της στα ημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στην Ρουμάνα, Maria Teodora Nagy.

Στο ίδιο τουρνουά αγωνίστηκε και η Φωτεινή Καφέ η οποία άνοιξε τις υποχρεώσεις της με νίκη απέναντι στη Σκοπιανή Jana Bozinvska με σκορ 6-1, 6-1 αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από την Ουγγαρέζα Viola Hajna Jeck με σκορ 6-3, 6-3 και από την Ρωσίδα ENA Kryuchkova με σκορ 6-1, 6-1 και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο όμιλό της αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

Στα διπλά το ζευγάρι Παναγιωτίδου-Καφέ βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης κερδίζοντας αρχικά τις Ρωσίδες Cheishvili-Korotkikh με σκορ 6-0, 6-1 και στη συνέχεια τις Μαυροβούνιες Lakic-Rasovic με σκορ 6-1, 6-3.