Η Σερίνα Γουίλιαμς είναι πανέτοιμη για την επιστροφή της στο τουρ στο Top Seed Open του Λέξιγκτον, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμα να δεσμευτεί ότι θα είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που μεταφέρθηκαν για το 2021.

Η 38χρονη Αμερικανίδα τενίστρια έχει να αγωνιστεί ακριβώς έξι μήνες σε επίσημο ματς καθώς στις αρχές Φλεβάρη είχε δώσει τους τελευταίους της αγώνες στο FedCup κόντρα στη Λετονία πριν το lockdown και την πολύμηνη διακοπή του τουρ.

Πλέον, δηλώνει πανέτοιμη για να παίξει στο φετινό Αμερικανικό Όπεν κάνοντας την πρώτη της στάση στο Λέξιγκτον.

Κανονικά, σήμερα θα ολοκληρώνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο στους οποίους και θα συμμετείχε η κάτοχος 4 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, Γουίλιαμς, αλλά οι Αγώνες μεταφέρθηκαν για το 2021 όταν και θα πλησιάζει τα 40 της χρόνια!

“Είναι πολύ μακριά από μένα το Τόκιο 2021. Δεν ξέρουμε καν αν οι Αγώνες θα γίνουν του χρόνου και αν τελικά θα γίνουν στο Τόκιο. Αν έμαθα κάτι από την πανδημία είναι ότι δεν γίνεται να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια, συνεπώς, το πάω μέρα με τη μέρα και όπου με βγάλει” ανέφερε η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων.

Η Σερίνα έχει εκφράσει την πρόθεσή της να παίξει και στο Γαλλικό Όπεν που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα γίνει στις αρχές Οκτώβρη.

 

Κώστας Αϊτάκης