Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο ο Ντένις Σαποβάλοφ και γι’ αυτό αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το ATP Masters 1000 στο Τορόντο, χάνοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο 24χρονος Καναδός ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter την απόφασή του να μη αγωνιστεί στην επερχόμενη διοργάνωση της χώρας του, με στόχο να δώσει παραπάνω χρόνο αποθεραπείας στο πόδι του, και να αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του πρώτα για το Σινσινάτι, και μετά για το US Open.

“Με απογοήτευση ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Masters στο Τορόντο. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να έχω το γόνατό μου υγιές και να μπορώ να αγωνιστώ, αλλά δυστυχώς χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να παίζω στο τουρνουά της έδρας μου, και θα μου λείψει να παίζω στο Τορόντο”

Τη θέση του No22 του κόσμου στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης θα πάρει ο 33χρονος Ιαπωνέζος Κέι Νισικόρι, ενώ στην επόμενη απόσυρση παίκτη, ο επόμενος που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής θα είναι ο 29χρονος Γάλλος Γρεγκουάρ Μπαρέρ.

Video highlights
Previous articleΜόναστιρ: Πέρασαν στους “16” οι Σκορίλας και Θάνος
Next articleΞανά σε court η Ραντουκάνου μετά από τρεις μήνες (vid)