Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αναμένεται να αγωνιστούν στο διπλό της Κυριακής, με τον Νο5 του κόσμου να παίρνει τη θέση του αρχικά δηλωθέντως Μιχάλη Περβολαράκη, απέναντι στους Λούκας Κλάιν και Ίγκορ Ζελενάι, αν και εφόσον ο Κλάιν είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από την εγκατάλειψη του Σαββάτου στο 3ο set στην αναμέτρηση κόντρα στον Τσιτσιπά. 

Μάλιστα αν επιβεβαιωθεί η σύνθεση του διπλού τότε Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα ενωθούν για πρώτη φορά σε αγώνα Davis Cup. Τις αλλαγές στη σύνθεση της Κυριακής είχε προαναγγείλει ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Απόστολος Τσιτσιπάς, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν αλλαγές τόνισε: “Οπωσδήποτε θα υπάρξουν. Θα καθίσουμε με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τους παίκτες και θα πάρω την απόφαση πως θα κινηθούμε αύριο αγωνιστικά, θα σας ανακοινωθεί αυτή η απόφαση όταν παρθεί  οπότε υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλαγή.”

Αμέσως μετά το διπλό θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άλεξ Μόλτσαν, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με το παιχνίδι (αν χρειαστεί) του Αλέξανδρου Σκορίλα και Λούκας Κλάιν.

Πρόγραμμα

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (έναρξη πρώτου αγώνα 11:00)

  • Π. Τσιτσιπάς/Σ. Τσιτσιπάς – Κλέιν/Ζελενάι
  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Μόλτσαν
  • Αλέξανδρος Σκορίλας – Λούκας Κλέιν

Σημ: Η σύνθεση του διπλού, όπως και τα ζευγάρια στα μονά που θα ακολουθήσουν την Κυριακή ενδέχεται να έχουν αλλαγές βάσει της εξέλιξης του tie. 

Video highlights
Previous articleDavis Cup: Το πρόγραμμα της Κυριακής
Next articleΠρωταθλήτρια στο Σαν Ντιέγκο η Κρεϊτσίκοβα (vid)