Το Σαββατοκύριακο 18-19/9 η εθνική μας ομάδα θα υποδεχθεί την αντίστοιχη της Λιθουανίας στο παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στο Group 1 του παγκόσμιου πρωταθλήματος Davis Cup. 

Ο Νο3 του κόσμου, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής προσπάθειας έχοντας δίπλα του τον αδελφό του, Πέτρο, αλλά και τους Μιχάλη Περβολαράκη, Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου, ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς. 

Οι αγώνες τους οποίους διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), με ανάθεση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τον αριθμό των θεατών να είναι περιορισμένος. 

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΕΦΟΑ

Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2021, η Εθνική Ομάδα Τένις, αποτελούμενη από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Αλέξανδρο Σκορίλα, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό της τον Απόστολο Τσιτσιπά θα αγωνιστεί στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH, Χερσόνησος Ηρακλείου, με αντίπαλο την Λιθουανία, για την άνοδό της στο GROUP I του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DAVIS CUP, που διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, με ανάθεση από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Νίκη της Ελληνικής Ομάδας θα σημαδέψει ιστορικά το Ελληνικό Τένις, αφού για πρώτη φορά θα βρεθεί στα μεγάλα «σαλόνια» του αθλήματος.

Η επιλογή της Κρήτης έγινε με κριτήριο την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την στήριξη των Αθλητών/τριών της Περιφέρειας, αφού ο Στέφανος και οι άλλοι Πρωταθλητές/τριες  πήραν τους πρώτους τους πόντους στη παγκόσμια κατάταξη στα Διεθνή Πρωταθλήματα, που διοργανώνει επί δέκα χρόνια το LYTTOS BEACH.

Δυστυχώς η πανδημία δεν επιτρέπει την είσοδο φιλάθλων σε αριθμούς, που θα επιθυμούσαν η Διεθνής Ομοσπονδία (ITF), η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις.

Θα διατεθούν εισιτήρια στην τιμή των 80€/ημέρα και  εισιτήρια στη συμβολική αξία των 6€/ημέρα σε παράπλευρο χώρο 10.000 τ.μ. των αθλητικών εγκαταστάσεων του LYTTOS BEACH, όπου οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω ηλεκτρονικών μέσων (VIDEOWALL).

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ITF και της κείμενης νομοθεσίας, οι αγώνες θα είναι απαλλαγμένοι από την παρουσία φιλάθλων, που δεν θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Όσοι προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης  θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) 72 ωρών ή ελέγχου αντιγόνου (Rapid Test) 48 ωρών κατά του COVID 19, από πιστοποιημένο εργαστήριο.

Καλούνται οι φίλαθλοι του Τένις να παρακολουθήσουν τους αγώνες, λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, λόγω της πανδημίας.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

80€ Καθήμενοι (κερκίδες)

6€ Ground (περιβάλλοντας χώρος)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr και στο 11876

Διοργανωτής: Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) – ΤΗΛ.: 2107563170

01.09.2021

Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Video highlights
Previous articleΟσάκα: Αποκάλυψε το ενδιαφέρον της για τα κρυπτονομίσματα
Next articleΠαύλου: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Novi Sad!