Έχοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεσή της η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Εκουαδόρ στον κρίσιμο αγώνα για την άνοδο στο World Group 1 του Davis Cup. 

Οι αναμετρήσεις με την ομάδα του Εκουαδόρ θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) το διάστημα Σάββατο 4 (ώρα έναρξης 11:00) και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 12:00) με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από 10 μέχρι 30 ευρώ 

Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός Αποστολής ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός Προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Την Εθνική μας Ομάδα συμπληρώνουν-υποστηρίζουν οι Διονύσης Χίσσας-Ιατρός, Χρήστος Φιωτάκης-Γυμναστής, Κώστας Περγαντής-Ψυχολόγος, Απόστολος Μιχαλάκας-Φυσικοθεραπευτής, Θανάσης Μανέκας-Βοηθός Προπονητή.

Μεγάλο το ενδιαφέρον της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις και των Ελλήνων Φιλάθλων για τη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική του Εκουαδόρ, τις δύο πρώτες ημέρες προπώλησης των εισιτηρίων! 

Καλούνται τα Σωματεία-Μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΦΟΑ, για κρατήσεις εισιτηρίων, άμεσα ή έμμεσα μέσω φορέων που θα επιλέξουν. 

Οι κρατήσεις από τα Σωματεία-Μέλη πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή   20 Ιανουαρίου 2022, για να είναι δυνατή η πληρωμή και η έγκαιρη παραλαβή-αποστολή των εισιτηρίων. Παρελθούσας της ημερομηνίας, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο μέσω της viva.gr

Video highlights
Previous articleΟ Τσιτσιπάς αποθεώνει τον αδερφό του Πέτρο
Next articleΝαδάλ: Επιστρέφει στο Ντουμπάι μετά από 15 χρονια