Το ρεπορτάζ του Tennis24 επιβεβαιώθηκε πλήρως και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, ανακοίνωσε την έδρα διεξαγωγής του κρίσιμου αγώνα για τα play-offs του World Group 1 του DAVIS CUP.

Έτσι, το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου, η παρέα του Στέφανου Τσιτσιπά θα υποδεχθεί τη Ρουμανία στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ όπου θα στηθεί indoor hard court γήπεδο τένις.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η διάθεση των εισιτηρίων που θα ξεκινάνε από τα 15€, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα ενώ θα ανακοινωθεί και η πλήρης σύνθεση της εθνικής μας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ

“Η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής ομάδας των ανδρών με αντίπαλο τη Ρουμανία, για τα play-offs του World Group 1 του DAVIS CUP, θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου 2024.

Την Εθνική Ομάδα θα ενισχύσει ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η πλήρης σύνθεση θα γνωστοποιηθεί σε επόμενη ανακοίνωση.

Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 16.00, ενώ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 12.00 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων κάθε ημέρας αρχίζουν από 15 ευρώ και η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από τo more.com.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΟΑ καλεί την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τη Ρουμανία.”

Video highlights
Previous articleΣάκκαρη: “Δουλεύω με mental coach τα τελευταία χρόνια”
Next articleΣτη Μάπι Αλαγέτο το εισιτήριο για το Barcelona Master Final