Ελλάδα και Σλοβακία ξεκινούν τη μεγάλη μάχη για την άνοδο στα προκριματικά του World Group, μια μάχη η οποία θα δοθεί στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο μπροστά στο ελληνικό κοινό, εκεί όπου η Εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει αυτές τις δύο ημέρες που ακολουθούν να πάρει μια ιστορική άνοδο. 

Η πρεμιέρα του Σαββάτου (11:00) θα γίνει με τον Αλέξανδρο Σκορίλα να αγωνίζεται κόντρα στον κορυφαίο Σλοβάκο παίκτη και Νο113 του κόσμου, Άλεξ Μόλτσαν με τον Έλληνα τενίστα και Νο766 στην παγκόσμια κατάταξη, να στοχεύει σε μια νίκη η οποία αναμένεται να αποδεχθεί “χρυσάφι” για την εξέλιξη του tie. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Νο2 της Σλοβακίας, Λούκας Κλέιν (Νο149) με το οποίο θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του τουρνουά. 

Την Κυριακή (11:00) το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με το διπλό με τους Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη να παίζουν κόντρα στους Λούκας Κλέιν και Ιγκόρ Ζελενάι, ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Άλεξ Μόλτσαν, στο παιχνίδι των κορυφαίων των δύο χωρών, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί 5ο ματς ο Αλέξανδρος Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Λούκας Κλέιν. 

Πρόγραμμα

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (έναρξη πρώτου αγώνα 11:00)

  • Αλέξανδρος Σκορίλας – Άλεξ Μόλτσαν
  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Λούκας Κλέιν

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (έναρξη πρώτου αγώνα 11:00)

  • Π. Τσιτσιπάς/Περβολαράκης – Κλέιν/Ζελενάι
  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Μόλτσαν
  • Αλέξανδρος Σκορίλας – Λούκας Κλέιν

Σημ: Η σύνθεση του διπλού, όπως και τα ζευγάρια στα μονά που θα ακολουθήσουν την Κυριακή ενδέχεται να έχουν αλλαγές βάσει της εξέλιξης του tie. 

Video highlights
Previous articleΣυγκλόνισε ο Μάρεϊ: “Γιαγιά αυτό για σένα” (vid)
Next articleDavis Cup: Άνοιξαν οι πόρτες του Παναθηναϊκού Σταδίου (vid)