Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, έστω και καθυστερημένα, πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου για την παραχώρηση του κλειστού μπάσκετ, στο πλαίσιο της συνάντησης Ελλάδας-Εκουαδόρ για τα play-off ανόδου στο Group 1 του Davis Cup.

Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν 4 και 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” που διεξάγονται κυρίως αγώνες της Eurolegue και το οποίο θα μεταμορφωθεί εντυπωσιακά για τις ανάγκες του διήμερου τενιστικού event.

Παράλληλα, η ομοσπονδία ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων που κυμαίνονται από 10 έως 30€.

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ αναφέρει:

Η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα του Ισημερινού (ECUADOR), για την άνοδο στο GROUP I του DAVIS CUP, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 4 & 5 Φεβρουαρίου 2023.

Στη συνάντηση θα δώσει το παρόν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η πλήρης σύνθεση της Εθνικής μας θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα ορίστηκαν σε 30€, 20€ και 10€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA και από όσα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Καλείται ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στον πολύ κρίσιμο αγώνα της

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Το 2023 να είναι πλήρες από ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΕΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε όλες και σε όλους

 

Video highlights
Previous articleΡουν: Με Μουράτογλου στη Μελβούρνη
Next articleΗ Αντρέσκου το ντέρμπι με σούπερ ανατροπή (vid)