Ο Μάριαν Βάιντα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προπονητή για το 2018 όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές της αναγέννησης του Νόβακ Τζόκοβιτς!


Ο άνθρωπος που ξέρει τον Νόβακ Τζόκοβιτς όσο κανείς, ο coach Μάριαν Βάιντα είναι, απόλυτα δίκαια, ο κορυφαίος προπονητής για το 2018!

Ο προπονητής πίσω από τις πρώτες τεράστιες διακρίσεις του Σέρβου θρύλου και σταθερό μέλος του team του μέχρι και το 2016, επανήλθε στο πόστο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα για να εκτοξεύσει τον Τζόκοβιτς από μια μέτρια αρχή, το λιγότερο, στο 2018 στην επάνοδο στους Grand Slam τίτλους και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Φυσικά, τα βραβεία της ATP World Tour δεν θα μπορούσαν να μην του απονείμουν αυτόν τον τίτλο μεταξύ των άλλων υποψηφίων που ήταν οι Γιαν Ντε Βιτ (Μπασιλασβίλι), Κάρλος Μόγια (Ναδάλ), Σεμπάστιαν Πριέτο (Ντελ Πότρο) και Σιμόνε Βαγκνότσι (Μάρκο Τσεκινάτο).

Πολύ ταπεινός και λιγομίλητος όπως πάντα, ο Σλοβάκος coach αφιέρωσε αυτή τη “νίκη” σε όλο το προπονητικό team του Τζόκοβιτς ενώ ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα περήφανος που βοήθησε στην προσπάθεια του Νόλε να φτάσει ξανά στο Νο1!

 

Κώστας Αϊτάκης